Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Θέμος Σκανδάμης, Kama Muta και e v e σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένοι είναι : ο τραγουδοποιός Θέμος Σκανδάμης, η τραγουδοποιός e v e και το συγκρότημα Kama Muta. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be There!


Ο Θέμος Σκανδάμης
γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία και θέατρο αλλά τον κέρδισε η τέχνη του στίχου και της μουσικής. Γράφει και τραγουδάει τα δικά του τραγούδια από το 2006. Έχει εκδώσει έξι άλμπουμ: «Μακροβούτι» (Καθρέφτης 2008), «Η Μάρθα Φριντζήλα τραγουδάει Θέμο Σκανδάμη» ( Lyra 2011), «Θ» (εκδόσεις Εκκρεμές 2013) «Το σπίτι μου» (MLK 2017), «Χειμερία Νάρκη» (2019) και πρόσφατα το «Η Άνοιξη που θα’ ρθει» (2022).




Η 𝗲 𝘃 𝗲, μετά το debut release ‘Strangers Again’, επιστρέφει με το δεύτερο προσωπικό της single, με τίτλο ‘Fake World’. 
Αφιερωμένο σε όσους νιώθουν εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε τοίχους που έχουν χτίσει άλλοι για αυτούς. Η 𝗲 𝘃 𝗲 επιχειρεί να περιγράψει βιωματικά την διαφυγή από μια τοξική κατάσταση και δηλώνει πως πάντα υπάρχει η επιλογή να κλείσεις την πόρτα σε όσα και όσους δεν σε «εξυπηρετούν». Παράλληλα, ευελπιστεί πως το κομμάτι θα αποτελεί υπενθύμιση πως ο καθένας μας είναι ο απόλυτος συνθέτης της ζωής του.




Οι Kama Muta σχηματίστηκαν το 2022 στη Θεσσαλονίκη. Με έναν συγκερασμό ποιητικού λόγου και μουσικής οι Kama Muta δημιουργούν post-punk και darkwave συνθέσεις.

Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "Χαμόγελο" κυκλοφόρησε στις 11/03/2022 έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους το video clip του κομματιού "Η Ρωγμή του Θαύματός μας" από τις 04/03/2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου