Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Μαρίνα Σπανού και Tango with Lions σε Δημόσια Διαβούλευση

Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7. Κυριακή 5 Ιουνίου 2022. Ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be there!

Tango with Lions είναι το προσωνύμιο της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Κατερίνας Παπαχρήστου (φωτο). Το πρώτο της άλμπουμ Verba Time, κυκλοφόρησε το 2010 και έλαβε εξαιρετικές κριτικές. Δεύτερο άλμπουμ ήταν το A Long Walk (2013), και τρίτο, το The Light (2018). Πέρυσι παρουσίασε το πολύ καλό σινγκλ The Strike (2021). Θα μας μιλήσει για τη συνεργασία της με την Δεσποινίδα Τρίχρωμη και το EP που παρουσίασαν «κάτω από την άσφαλτο υπάρχει παραλία». 
Πρωτότυπη μουσική για την παράσταση "Κάτω από την άσφαλτο υπάρχει παραλία" της Κωνσταντίνας Βούλγαρη, 2021 - Τέσσερις γυναίκες που, μετά από έναν παρατεταμένο εγκλεισμό, έχουν ανάγκη να βρουν ένα νέο περπάτημα.



Η Μαρίνα Σπανού ξεκίνησε ως μουσικός δρόμου παίζοντας για τους περαστικούς στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξαιρετικός είναι ο πρώτος δίσκος που κυκλοφόρησε με τίτλο «Κι αν ποτέ μαραθεί». Η ίδια έχει πει : «Μέσα από τον δίσκο συνειδητοποίησα το πόσο σημαντικό είναι να ζεις την στιγμή και να συνδέεσαι με το περιβάλλον, τους δρόμους και τα σπίτια. Ακούγοντάς τον, ταξιδεύεις στην Αθήνα. Ταξιδεύεις σε ένα κόσμο γεμάτο ανεκπλήρωτους, χαμένους αλλά και δυνατούς έρωτες. Φιλιά, ενωμένα και μπλεγμένα ακροδάχτυλα, αγκαλιές, βαγόνια, παγκάκια, σοκάκια, γκράφιτι, πεζοδρόμια, μουσικούς και καλλιτέχνες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου