Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ στην αποψινή πρωτοποριακή παράσταση του ARTΕΜΕΙΣ festival (Σάββατο 16 Ιουλίου)

Σήμερα το βράδυ
, στις 9 ακριβώς, αρχίζει το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του ARTΕΜΕΙΣ festival του Δήμου Αμαρουσίου. Kit Kido, Ιωάννα Καβρουλάκη και Lia Hide θα είναι στην μεγάλη σκηνή του Αίθριου Θέατρου (Λ.Κηφισίας 219). Η είσοδος είναι δωρεάν.


Kit Kido είναι το καλλιτεχνικό προσωνύμιο της εξαιρετικής μουσικού Κατερίνας Κοζαδίνου (φωτο). Η Κατερίνα με σπουδές Τζαζ στο Codarts (Rotterdam Conservatory) αρχικά, και αρκετές άλλες στη συνέχεια, έφθασε να αναδειχθεί πρώτη και μοναδική Estill Master Trainer στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα Καβρουλάκη
 (φωτο) θα μας ταξιδέψει σε ένα «πάντρεμα» του παραδοσιακού με την ηλεκτρονική και ποπ. Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, όπου και έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα ξεκινώντας από το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου. Την έχουν απασχολήσει αρκετά οι μουσικές του κόσμου και έχει πειραματιστεί με διάφορα ακούσματα και γλώσσες.

H Lia Hide
 (φωτο) έχει ένα πλούσιο παρελθόν στην ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, και θα παρουσιάσει το The Missing Fourth Guest που δανείζεται τον τίτλο του από την εναρκτήρια πρόταση του διαλόγου του Πλάτωνα Τίμαιος. Η Lia Hide κινείται σε πειραματικά και σκοτεινά μονοπάτια. Πραγματεύεται θέματα που αφορούν τις κοινωνικές αδικίες, την υπαρξιακή κρίση και εμπνέεται από κλασικούς φιλοσόφους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου