Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ...ΜΠΑΛΑΦΑ και ΖΕΡΒΑΚΗ!

Με αίσθημα αηδίας διαπιστώνει κανείς, ότι διάφοροι φουκαράδες μυαλοφυγόδικοι, πάσχοντες από ζήλια, είτε βλακεία, προσπαθούν να θάψουν το αριστουργηματικό βίντεο (Σκηνοθεσία Θοδωρής Παπαδουλάκης) του τραγουδιού, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, των Μπαλάφα-Ζερβάκη


Έχουμε λοιπόν, πρώτα, την περίπτωση του κατά φαντασίαν δημοσιογράφου, Άρη Δημοκίδη, ο οποίος, μας λέει ότι τον ενοχλούν πολύ τα ...γένεια και ότι διαπίστωσε: 1.λαϊκισμό, 2.εντεχνίλα, και 3.διδακτισμό στα όρια της προπαγάνδας.
Τα πορίσματα του Δημοκίδη, ενώ έπρεπε να προσκομισθούν άμεσα, για διάγνωση της περίπτωσής του,  στο Δαφνί, δυστυχώς δημοσιεύτηκαν στην Lifo!

Έχουμε ύστερα, την περίπτωση, Βασίλη Σπυρόπουλου (των Σπυριδούλα), ο οποίος, καταγγέλλει το βίντεο, ζηλεύοντας σφόδρα, το ταλέντο του Μπαλάφα.
Ο Σπυρόπουλος πετάει τη λάσπη του, γεμάτος φούρκα, που αυτός, στη ζωή του, δεν κατόρθωσε να γράψει ένα άξιο λόγου τραγούδι.
Και η λάσπη έχει τα όριά της, και ο  Σπυρόπουλος, τα υπερβαίνει, προτείνοντάς μας (για να ξεστραβωθούμε και να μην θαυμάζουμε τον Μπαλάφα), να διαβάσουμε  ένα κατάπτυστο κείμενο, άλλου «ερευνητή», του Δημητρη Τσίρκα. Αυτός, μετρώντας με το Αριστερόμετρο, που φαίνεται ότι διαθέτει, βρήκε ότι το βίντεο, δεν είναι για αριστερούς, αλλά για χρυσαυγίτες! Συστήνει μάλιστα, να μην «αναπαράγουν»» αυτό το βίντεο, όσοι ανήκουν στην Αριστερά!

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρει...

Η αφήγηση προσομοιάζει έντονα εκείνη της Χρυσής Αυγής... Όσοι και όσες λοιπόν από την Αριστερά ή άλλους ανταγωνιστικούς χώρους αναπαράγουν αυτό το βίντεο μένοντας στο επιφανειακό του μήνυμα... δεν θα έπρεπε να εκπλήσσονται που το ίδιο κομμάτι είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, δημοφιλές στους ακροδεξιούς, χρυσαυγίτικους κύκλους... Είναι πολύ πιο κοντά στη δική τους ιδεολογία και αφήγηση παρά σ' εκείνη της Αριστεράς.


Για όσους δεν έχουν δει το βίντεο...

3 σχόλια:

  1. Μην δουν κανενα να κανει κατι καλο το οποιο δεν έχουν σκεφτει αυτοι κατευθειαν να το κατακρίνουν αρνητικά... Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο Τσίρκας φαίνεται ότι τόχει κάψει τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν δινατε υπο τους ηχους του πεντοζαλη και τοτε στα '80s 75% στον Αντρικο και στους Τσοχατζοπουλαιους Κρητικατσια, λεβεντες μας μοστραριζοσασταν και τοτε..Αντε γεια τωρα !!!

    Ανθελληνας 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή