Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ: Εξακολουθεί και κάνει την πάπια...

Περισσότερο από ένας μήνας πέρασε, από τότε που έγινε γνωστό,  ότι ο Γιάννης Μπελτέκας ζει.
Το ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ όμως, το μπλογκ που τον εμφάνισε σαν πεθαμένο, συνεχίζει σαν να μην το έμαθε ποτέ. Συνεχίζει δηλαδή, κατά το κοινώς λεγόμενο, να κάνει την πάπια.
Προχθές, ο Φον,  ανέβασε ένα "ξερό" βίντεο του Μπελτέκα. Κάποιος σχολίασε ειρωνικά " (Ο Μπελτέκας) ζει, αυτός μας οδηγεί". Ο Τρούσας απάντησε πως έχει να πει πολλά (!) αλλά τώρα δεν έχει χρόνο, γιατί ασχολείται με τις "δηλώσεις της εφορίας". Χρόνο όμως, βρήκε για να κάνει την παρουσίαση του  δίσκου που επανακυκλοφόρησε ο Μίμης! Χρόνο βρίσκει, να γράφει αρκετά και καθημερινά, αλλά για μια απλή διάψευση του θανάτου, για δυο λέξεις απλές, δεν αδειάζει...

Ο Φώντας Τρούσας, ο οποίος και συμπεριέλαβε σε άρθρο του βίντεο που έβγαζε τον Μπελτέκα μακαρίτη, κλήθηκε αρκετές φορές από εμένα και μέσω της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, να κάνει την επανόρθωση, εκεί, στο δικό του μπλογκ. 
Δεν έγινε τίποτα.
Ο Μίμης G Vas (B Other Side), κλήθηκε επίσης να κάνει την διάψευση, όσων έγραψε, και στο ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ, ώστε να πληροφορηθούν την αλήθεια, και οι εκεί αναγνώστες. Αυτό δεν ήταν βέβαια ανάγκη να του το υποδείξω, αφού, η δεοντολογία ορίζει, εκεί που γράφει κανείς την ψεύτικη είδηση, εκεί πρώτα, να κάνει και την επανόρθωση της βλακείας του.
Και ο Μίμης, όμως, εκεί, δεν έγραψε τίποτα.
Αυτό, είναι τουλάχιστον προκλητικό.
Κατόπιν τούτων, έστειλα χθες το βράδυ, στο ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ, απευθυνόμενος στους αναγνώστες του, το εξής μήνυμα: 



ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΥ: Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας πληροφορήσω ότι ο Γιάννης Μπελτέκας ζει. ΟΛΑ όσα έχουν γραφτεί στο ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ περί θανάτου Μπελτέκα, είναι ψέματα. Ο διαχειριστής του ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΥ, Φώντας Τρούσας, ο οποίος και ανέβασε βίντεο με την είδηση θανάτου του Γιάννη Μπελτέκα, όφειλε εδώ και ένα μήνα, που έγινε γνωστή η αλήθεια, να διαψεύσει την "είδηση" του θανάτου. Δεν το έκανε. Γιατί άραγε; Δεν είχε καιρό, επειδή ασχολείται με τις δηλώσεις της ...εφορίας;
Ο «πληροφοριοδότης» του Φώντα Τρούσα, Μίμης G vas (b other side), ήταν αυτός που έγραψε στο ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ για θάνατο Μπελτέκα από "νοθευμένη ηρωίνη". Και αυτός, ενώ έχει πληροφορηθεί επίσης την αλήθεια, δεν βρήκε το θάρρος να διαψεύσει σε αυτό το μπλογκ, όλα όσα έγραψε περί θανάτου Μπελτέκα. 
Και οι δύο, κλήθηκαν από εμένα να διαψεύσουν τον «θάνατο», σε μέρος εμφανές, στο ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ, όπου και γράφτηκαν όλα αυτά τα ανυπόστατα και χυδαία. Και οι δύο, δεν το έχουν κάνει ακόμη. Και οι δύο, παραδίδονται στην κρίση σας. 


Απορίας άξιον είναι: Θα δημοσιεύσει ο Φώντας το μήνυμα; 
Και εάν ναι, τι θα πει για την εδώ και ένα μήνα μεγάλη γαργάρα;
Για να δούμε... Πραγματικά, θα πέσει πολύ γέλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου