Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΡΟΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016- Οδηγός Φεστιβαλικής επιβίωσης (Ποια αξίζουν και ποια είναι εμπορικά πανηγύρια) - Τρίτο Μέρος

New Long Fest
15-17 Ιουλίου, Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης

Είσοδος 4 ευρώ την ημέρα!

Το New Long Fest, ένα από τα καλύτερα της underground rock και metal ελληνικής σκηνής, διοργανώνεται στις 15,16 & 17 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.
26+ εξαιρετικές μπάντες σε μία σκηνή, άφθονη και κρύα βαρελίσια μπύρα, ζεστά σουβλάκια, merchandise, Camping, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, συνθέτουν ένα αξιοσημείωτο underground πάρτι του καλοκαιριού, με είσοδο μόνο 4€ ανά ημέρα.

LINE UP 2016: Mass Infection, Karma Violens, Womb Of Maggots, Foray Between Ocean, Obzerv, Embrace The Paradox, In Search of Atlantis, Chronoboros, Universe217, Cyanna Mercury, we.own.the.sky, Omega Monolith, Free Fall Band, Still Falling, Madleaf, Hearth, Despite Everything, Wish Upon A Star, 10 Code, Maplerun, Sun, Rain in Life, The Locals, Insect Radio, Breath After Coma

Οργάνωση: Πολιτιστικές Απόπειρες, Manster Design, 3P Lab, Spreading Dysphoria Industries, CTS Productions, Venerate Industries, Straight from the Heart Records.



5ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας 
15-17 Ιουλίου, Δάσος Αρβανίτσας, Κυριάκι Βοιωτίας.

Καλούτσικο το εισιτήριο στα 25 ευρώ (στην είσοδο 35) και για τις τρεις ημέρες και με ελεύθερο κάμπινγκ.
Διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Κυριακίου

Η Αρβανίτσα είναι ένα μικρό οροπέδιο δασικής αναψυχής στην καρδιά του Ελικώνα, υπό την προστασία της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου και βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, καθώς το μόνο που υπάρχει εκεί είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα που εξυπηρετεί όσους επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο. Βρίσκεται 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη φεστιβαλική εμπειρία με τη διαμονή σε ένα παρθένο μέρος, «στην καρδιά του βουνού των Μουσών», όπως διαβάζουμε και στο website του Ε.Ο.Σ. Κυριακίου. Το οροπέδιο απέχει, άλλωστε, μόλις 20 – 30 λεπτά από τις δαντελωτές και παρθένες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου.

15 Ιουλίου : Αλέξανδρος Μπελλές , Ψαραντώνης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου
16 Ιουλίου : Misty9, Γιάννης Αγγελάκας, Σωκράτης Μάλαμας
17 Ιουλίου: Bag og Nails, Error 404, Στέλιος Καλογήρου, Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Secret Sound Festival
31 Ιουλίου- 2 Αυγούστου, Σκύρος

Τριήμερο, στην ακτή Κυρά Παναγιά, στη Σκύρο, με χορευτική ηλεκτρονική μουσική (freestyle music), ρέγκε και χιπ-χοπ.

Οι διοργανωτές, λένε, πως έχουν στόχο, να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές της Σκύρου, και γενικότερα, της πατρίδας μας. Ουδεμία αντίρρηση, όμως, πέρα από τις ομορφιές του φυσικού τοπίου, υπάρχουν και οι ομορφιές του μουσικού τοπίου. Δυστυχώς, ως προς αυτό, έχουν την ψωροφαντασμένη αντίληψη, να φέρνουν για headliners, σχήματα από το εξωτερικό (Λονδίνο, Βερολίνο κ.α), και να υποτιμούν, τους έλληνες καλλιτέχνες.

Ιδιαίτερα στον χώρο του χιπ-χοπ, στην Ελλάδα, υπάρχουν εξαιρετικά γκρουπ.
Το να τους υποτιμάς (ή να τους αγνοείς) και να σχίζεσαι να βάλεις μπροστά, Βερολινέζους και Άγγλους, τι μπορεί να σημαίνει;
Το Φεστιβάλ, κατάφερε να τεθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου

Dub Pistols,iLLBiLLY HiTEC, Fundracar, SKG Dub Alliance, Dub Riots κ.α.


Nestorio River Party
3-7 Αυγούστου, Νεστόριο Καστοριάς

Με ακριβό εισιτήριο, στα 45 ευρώ (online κράτηση), και αγορά River Tent στα 95.
Άλλη μια καλοστημένη επιχείρηση που αρμέγει ευρώπουλα, εκμεταλλευόμενη το ποτάμι.
Τουριστικής αντίληψης, έχουν χωρίσει τον τόπο σε ζώνες: H XABAH για αυτούς που θέλουν να είναι στην πιο κοσμοπολίτικη "παραλία" του φεστιβάλ, το ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ για όσους θέλουν να είναι μέσα στην δράση και όσο πιο κοντά στις μουσικές σκηνές γίνεται, η ΖΟΥΓΚΛΑ για τους πιο εναλλακτικούς και ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ για τους πιο απομονωμένους τύπους!

Εδώ παίζουν: Αγγελάκας, Locomondo, Φίλιππος Πλιάτσικας, Σωκράτης Μάλαμας. VIC και άλλοι επίσημοι. 


Ο Οδηγός Φεστιβαλικής Επιβίωσης, συνεχίζεται στο Τέταρτο Μέρος.

Διαβάστε το Δεύτερο Μέρος ΕΔΩ
Διαβάστε το Πρώτο Μέρος ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου