Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Αιματοβαμμένη 14η Ιουλίου – Η Ευρώπη πρέπει να αντιδράσει (Update)

Tο σκίτσο του Γάλλου εικονογράφου Louison που ανήρτησε στο twitter, λίγο μετά το μακελειό στη Νίκαια.

Τζιχαντιστής, όπως όλα δείχνουν, ήταν ο οδηγός του φορτηγού, που έπεσε πάνω στο πλήθος, που πανηγύριζε στην παραλία της Nice, την Εθνική Εορτή της Γαλλίας.
Μέχρι στιγμής, υπάρχουν 84 νεκροί.
Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται άλλοι 18.

Ο οδηγός (σκοτώθηκε κι αυτός τελικά, από τα πυρά της αστυνομίας), ήταν 31 ετών, με καταγωγή από την Τυνησία.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα Nice-Matin, ονομαζόταν Mohamed Lahouaiej Bouhlel, και ήταν κάτοικος Νίκαιας,


Το τυφλό χτύπημα με φορτηγό, φαίνεται ότι ακολουθεί την εγκληματική οδηγία, του ISIS, όπως δόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 «Σκοτώστε τους εχθρούς του Αλλάχ, με τα αυτοκίνητά σας»

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολλάντ, ανακοίνωσε πως η χώρα του, θα διατηρήσει τα μέτρα εκτάκτου ανάγκης, τα οποία επρόκειτο να τελειώσουν, στις 28 Ιουλίου.

Προσοχή το video περιέχει σκληρές εικόνες...

Ύστερα από αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα, θα ενισχυθούν οι ακροδεξιές φωνές, στην Ευρώπη. Θα ενισχυθεί η Μαρίν Λε Πεν, και όλοι όσοι, θέλουν περισσότερα αστυνομικά μέτρα, και  κλειστά τα σύνορα, για πρόσφυγες και μετανάστες. Το τζιχαντιστικό φορτηγό, χτύπησε τα Ευρωπαϊκά ιδανικά, της Ελευθερίας, της Ισότητας, και της Δικαιοσύνης.
Η Ευρώπη, πρέπει να αντιδράσει, απαντώντας όχι μόνο με μέτρα, ενάντια στους τρομοκράτες του ISIS, αλλά και με μέτρα, αλλαγής πολιτικής κατεύθυνσης. Οι πολιτικές της λιτότητας, ευνοούν τρομοκρατικούς θύλακες, αλλά και τις δυνάμεις της ακροδεξιάς, που με πρόσχημα τον «Μουσουλμανικό κίνδυνο», θέλουν να επαναφέρουν εποχές βαρβαρότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου