Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

OMNI- 5

Σχόλια- Νέα- Μηνύματα

*ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ, ΠΑΣΑΤΟ ΛΑ ΦΙΕΣΤΑ!
 Ενώ ο Φουρθιώτης, συνεχίζει τα «αποκαλυπτικά» του ρεπορτάζ, οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι του ΕΨΙΛΟΝ (και της εκπομπής του), στέλνουν αποκαλυπτικότατη επιστολή διαμαρτυρίας:

«Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι…»

Υπογράφουν συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ό,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

*ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
«Η αγαμία είναι βλαπτική»
Το είπε σήμερα η Τατιάνα, στην καλεσμένη της εκπομπής της, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

*ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ ΑΝΤΡΩΝ:
«Έχω βαρεθεί να χτυπάω παλαμάκια ρε μαλάκα»
Το είπε ο Κώστας Καραμανλής, στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ και οι δυο, χειροκροτούσαν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.


*Τι μυαλό κουβαλάει η Αλεξανδράτου:
Αυτοκινητάρα, αξίας 200 χιλιάδων ευρώ, με οδηγό την Τζούλια Αλεξανδράτου, έπιασε φωτιά, χθες βράδυ, στην Λεωφόρο Κηφησίας.
Η ξανθιά, οδηγούσε γκαζωμένη, επί μισή ώρα, έχοντας συνεχώς πρώτη ταχύτητα.

*Ω μον ντιέ! Το δράμα ενός καναλάρχη: Ο Κοντομηνάς εισέβαλλε στην εκπομπή της Μενεγάκη, για να πει πως του έκοψε ο Τσίπρας την σύνταξη και ότι πλέον δεν βγαίνει...
Από εδώ και πέρα, θα αναγκάζεται- ΄όπως δήλωσε- να πηγαίνει να τρώει στην Μενεγάκη

*ΕΚΜΕΚ: Γλυκαίνουν και δεν παχαίνουν...και
επιστρέφουν, με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα,  το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Faust στην Αθήνα.

Αθήνα, Faust
Καλαμιώτου 11, Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Τηλ.κρατήσεων: 210 3234095
Είσοδος 5 ευρώ

Θεσσαλονίκη, Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5 Λαδάδικα
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Είσοδος 5 ευρώ

*Το άκρον άωτον του αυτοθαυμασμού ή περίπτωση σχιζοφρένειας;
Ο Δελαπατρίδης Φώντας Τρούσας, γράφει στο μπλογκ του, πως όταν μαθαίνει πως κάποιο περιοδικό, έχει άρθρο δικό του, τρέχει στο περίπτερο, και το αγοράζει αμέσως! Σημειώνει μάλιστα, πως αυτό το έχει κάνει πολλές φορές: αγοράζει ένα περιοδικό, για να διαβάζει μόνο τον εαυτό του!

*Κουβαρνταλίκια του ΓΑΠ!
Διαβάζω, πως, προ ημερών ο Γιωργάκης Παπανδρέου, χαλάρωνε σε παραλιακό καφενείο της Κρήτης, και φεύγοντας άφησε στον σερβιτόρο, το αστρονομικό ποσό των ...πενήντα λεπτών του ευρώ!  

*Ο Ντίνος, ο γιατρός πορνοστάρ, στις ταινίες της Sirina, πήγε να συμμετάσχει στον εορτασμό, των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας!
Όμως, οι νεοδημοκράτες, φώναξαν την αστυνομία, και τον διώξανε.

 * ΙΝ-EDIT: Φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

20-23 Οκτωβρίου 2016 | Kεντρική & Μικρή Σκηνή

Για τέσσερις ημέρες, όλοι οι χώροι της Στέγης γεμίζουν ήχους και εικόνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή.
Από τον Leonard Cohen στους Blur, από τον Bob Dylan στους National, και από τη Nina Simone στην Janis Joplin. Το αξιόλογο πρόγραμμα του ΙΝ-EDIT , φέρνει συναρπαστικές ιστορίες από τα παρασκήνια του μουσικού κόσμου.
Το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στη Βαρκελώνη πριν 13 χρόνια, είναι πλέον σημείο αναφοράς, για τους φίλους της μουσικής και του σινεμά, παγκοσμίως.



2 σχόλια:

  1. Λυπηθείτε τον ρε τον Τρούσα . Το Alexa τον δείχνει να έχει πάρει την κατηφόρα (αλλά μιλάμε για χοντρή κατηφόρα- χτυπάει πάτο).
    Γι αυτό και έχει χάσει την μπάλα και προσπαθεί να κάνει θόρυβο, με μπουρδολογήματα, μήπως τσιμπήσει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κοντομηνάς είναι μεγάλος σόουμαν. Αν πάρει εκπομπή, θα σπασει ταμεία! Πολύ γέλιο ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή