Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ντόναλντ Τραμπ – Πρόσωπο της χρονιάς, ή μήπως...η απάτη του αιώνα;

Πληθώρα δημοσιευμάτων στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, που μιλούν για τεράστια επιχείρηση νοθείας στις εκλογές, που ανέδειξαν Πρόεδρο των Διηρημένων πια Πολιτειών της Αμερικής, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η CIA, εμφανίζεται να έχει αποδείξεις, ότι πίσω από την επιχείρηση νοθείας, είναι η Ρωσία.
Γράφεται μάλιστα, πως η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, έχει ήδη εντοπίσει τους ρώσους πράκτορες, που χάκαραν χιλιάδες emails, του Δημοκρατικού Κόμματος και του προεκλογικού στρατηγείου της Χίλαρι Κλίντον.
Αξιωματούχοι της CIA, ισχυρίζονται πως, το χακάρισμα αυτό, ήταν μέρος μιας γενικότερης επιχείρησης, υπέρ του Τραμπ και κατά της Κλίντον.

 Το αμερικανικό περιοδικό TIME, ανακήρυξε, πρόσωπο της χρονιάς, τον Ντόναλντ Τραμπ, και αμέσως πολλοί, έσπευσαν να πουν, πως το εξώφυλλο του περιοδικού, με συμβολικό τρόπο, προειδοποιεί, για τον χαρακτήρα του Τραμπ. Σχολιάζουν την σύμπτωση, να τοποθετηθεί το κεφάλι, κάτω από το γράμμα Μ, έτσι ώστε, να φαίνεται πως έχει κέρατα, και ο νέος Πρόεδρος, να μοιάζει σαν διάβολος. 

Άλλοι πάλι. σημειώνουν, 
πως, το εξώφυλλο με τον Τραμπ, είναι παρόμοιο, με εκείνο του Απριλίου 1941, του Αδόλφου Χιτλερ. 
Και οι δύο, κάθονται σε κλασική πολυθρόνα μπερζέρα, 
Αυτοί που το παρατήρησαν, αναρωτιούνται, μήπως, το TIME,
 στέλνει ένα κρυπτογραφημένο SOS
σε όλο τον κόσμο.


1 σχόλιο:

  1. Νταλουκα για το Ζωγραφο ,ΤΟΝ Χατζη . ... το trip εχεις γραψει ...? καπου...?
    Οσο για ταις προαναφορεμεναις κορασιδες ...ΟΛΕΣ απατη ητανε κ ειναι απο τον καιρο που γενηθηκαμε μεχρι σημερα οπως και τουτα τα καρακολια που μας κυβερνανε ...εδω περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή