Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Τι αναμένεται να κάνει ο Νίκος Καρβέλας στο επόμενο Star Academy

Ο Νίκος Καρβέλας, έγινε συμπαθέστατος, ύστερα από την περήφανη στάση του, στο τρίτο live του Star Academy. Έγραψε εκεί που δεν πιάνει το μελάνι, τον Μένιο Φουρθιώτη.
Βεβαίως, αυτό το έκανε και η Ρούλα Κορομηλά, αλλά ο Καρβέλας, είχε την τιμή, να τα «χώσει» on air. Και αυτή ήταν μια σπουδαία στιγμή, γι αυτόν, που όμως, για να παραμείνει σπουδαία, χρειάζεται να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια.

Η αντίδραση του Μένιου Φουρθιώτη, στον εξευτελισμό που του έκανε ο Καρβέλας, ήταν πονηρή και καλά σχεδιασμένη. Δεν είπε τίποτα που να φανεί πως εξοργίστηκε, αν και ξέρουμε, πως είναι φουλ μες στην πίκρα, τόσο, που τις νύχτες, για να ξεχάσει, το δαγκώνει με λύσσα το μαξιλάρι. Άφησε όμως, τους συνεργάτες του, να "στολίσουν" τον Νίκο Καρβέλα. Και τι δεν τον είπαν: αγενή, απροσάρμοστο, καβγατζή, απαράδεκτο, και άλλα επίθετα απαξίωσης.
Έτσι ο Καρβέλας, «τιμωρήθηκε», που τόλμησε να προσβάλει το αφεντικό τους.

Τι θα κάνει ο Καρβέλας;
Είναι μάλλον δύσκολο τώρα, να σκύψει το κεφάλι και να σφυρίξει αδιάφορα, ύστερα από την δυσφημιστική επιχείρηση που του έγινε το Σαββατοκύριακο, στα Αποκαλυπτικά.
Θα έλεγα, πολύυυυ δύσκολο, όσο και αν η Ναταλία Γερμανού, προσπαθήσει να τον κατευνάσει- η Ναταλία, θέλει να τα έχει καλά και με τους δυο.  

Πολλοί πιστεύουν, πως αν δεν φύγει μόνος του, και αν δεν συμμορφωθεί στις εντολές του παρουσιαστή, θα τον αναγκάσει να φύγει, μια ανακοίνωση του καναλιού, τύπου «ύστερα από την απαράδεκτη συμπεριφορά κλπ κλπ».
Τι θα κάνει λοιπόν;

Το τι θα κάνει, βέβαια, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Εμείς θα πούμε, τι είναι το πιθανότερο, τι αναμένεται πως θα κάνει.
Και γνωρίζοντας κάπως, το ήθος του, όπως αυτό περιγράφεται ή προκύπτει από τα τραγούδια του, αλλά και από περιστατικά του παρελθόντος, μπορούμε να πούμε πως δεν θα κάνει τον μακάκα.
Ο Νίκος Καρβέλας, φαίνεται πως είναι συνεπής στα πιστεύω του. Έτσι λοιπόν, δεν θα κρατήσει το μαντήλι, να χορέψει κανένας στην πλάτη του. Και τότε, θα πούμε κι εμείς, Μεγάλε Καρβέλα! Πιστεύουμε πως θα το πούμε.




2 σχόλια:

  1. Συνεχίζεις να πιστεύεις στα πιστεύω σου περί του καρβέλιου ήθους Μανώλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μονο πετυχημενο πραγμα στη ζωη του ειναι η εμφυτευση μαλλιων που εχει κανει.εστω και λευκων.υπαρχουν παλιες φωτο οπου τα μπροστινα του μαλλια λειπουν.τα υπολοιπα ειναι σκουπιδια.αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή