Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Καλωσήρθατε στην Κόλαση! – Σπουδαίες αντικαπιταλιστικές παραστάσεις εκτυλίσσονται στο Αμβούργο παρόλο το κυνηγητό της Αστυνομίας.

Χιλιάδες ακτιβιστές έχουν ξεχυθεί στους δρόμους του Αμβούργου, δημιουργώντας συγκλονιστικές παραστάσεις,  που στέλνουν το μήνυμα στους μεν λαούς ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΖΟΜΠΙ , στους δε ισχυρούς G20 που συνεδριάζουν στην πόλη τους, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
Οι παραστάσεις ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες, με παρέλαση των χιλίων, που είχαν καλύψει τα πρόσωπα και τα ρούχα τους με γκρίζο πηλό, ώστε να μοιάζουν με ζόμπι. 


Συνεχίστηκαν με την άφιξη των G20, οπότε πολυάριθμοι διαδηλωτές σε μαύρες κουκούλες και στολές, τους υποδέχτηκαν με κεντρικό σύνθημα WELCOME TO HELLΌλα αυτά, διοργανώθηκαν από την γερμανική κολεκτίβα 1000 GESTALTEN (1000 ΦΙΓΟΥΡΕΣ), που θέλει να δείξει στους G20, τον εφιάλτη που βιώνει ο κάθε εργαζόμενος και ιδιαίτερα ο άνεργος. Επίσης, θέλει να στείλει μήνυμα, και στους λαούς, να σπάσουν τους φόβους τους, και να ενωθούν σε έναν κοινό αγώνα, για να απελευθερωθούν από τα δεσμά των πολιτικών, που τους ρουφούν το αίμα.


Ο Ντόναλτ Τραμπ, ο Πούτιν, η Μέρκελ, ο Ερντογάν, είναι ανάμεσα στους 20 ισχυρούς, που μακριά από τους διαδηλωτές, άρχισαν σήμερα 7 Ιουλίου 2017, τις διαβουλεύσεις τους, στο Αμβούργο.

Ποιοι είναι οι G20



Οι G20, είναι οι αρχηγοί των 20 κρατών, με τις μεγαλύτερες Οικονομίες. Συγκροτήθηκαν ως Φόρουμ, το 1999, και από τότε κάθε χρόνο, συγκεντρώνονται σε κάποια πόλη, για να τα πούνε (τι λένε ; μα φυσικά πώς θα γίνουν αυτοί και όσοι τους στηρίζουν πλουσιότεροι).
Τα 20 μέλη-κράτη είναι

ΗΠΑ
Αργεντινή
Αυστραλία
Βραζιλία
Καναδάς
Γαλλία
Γερμανία
Ινδία
Ινδονησία
Ιταλία
Ιαπωνία
Μεξικό
Ρωσία
Σαουδική Αραβία
Ν Κορέα
Τουρκία
ΗΝ Βασίλειο
Κίνα
Ν Αφρική
Ισπανία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου