Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ ο Μπογδάνος

Ο ίδιος αρνείται πως έκανε παραπληροφόρηση, δηλώνει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται «για την αλήθεια» και σαν αντάρτης,  μας δίνει ραντεβού .... στα ειδησάδικα!

Θυμίζουμε πως, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην χθεσινή εκπομπή του, είχε αφήσει απαράδεκτους υπαινιγμούς, για τον Πρωθυπουργό, λέγοντας πως «αυτοί που χτύπησαν τον Παπαδήμο, ήταν πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα» (Δείτε ΕΔΩ )
Σχεδόν αμέσως μετά την εκπομπή, ο ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «ανάρμοστες» και «αδόκιμες» τέτοιες δηλώσεις, και σήμερα, με νέα ανακοίνωση, τον απομάκρυνε οριστικά, από το κανάλι.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ


«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία»

Πριν λίγες ώρες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα, στο fb:


«Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε "δήλωσή" μου χαρακτηρίζοντάς την "ανάρμοστη" και "αδόκιμη", ενώ με εγκάλεσε για "παραπληροφόρηση". Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία - θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.
Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο - και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την "καθ'υπόδειξιν" απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.
Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.
Ραντεβού στα ειδησάδικα!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου