Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Φύσα, ρούφα, τράβα τονε- στους μυρωδάτους χώρους του Li Li Shu!

Ένας μόρτης ονόματι Σταύρος, φέρεται να εμπλέκεται με επώνυμα πρόσωπα σε αλισβερίσια με κόκες, χασίσια και άλλα τέτοια σκευάσματα. Ο εν λόγω, δεν πουλούσε στα Λιόσια. Όχι ρε, οι πλούσιοι δεν καταδέχονται να σκάσουν μύτη σε μέρη της πλέμπας. Ο αφρός των σελέμπριτις της Αθήνας, ροβόλαγε κατά Κολωνάκι μεριά, στο περίφημο Li Li Shu.


 Το Li Li Shu (σημαίνει όμορφο δέντρο), είναι εστιατόριο πολυτελείας και βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου, στην Δεξαμενή. Εκεί είχε την πραμάτεια ο μόρτης και σενιάριζε τους φραγκάτους, μετά από συνθηματική τηλεφωνική συνεννόηση, τύπου:

Πελάτης: «Έλα φιλαράκι θα περάσω το βράδυ να πιω ένα ποτάκι αλλά θέλω και μισό κιλό κοκορέτσι».
Μόρτης: «Σιγά μη θες και δέκα κιλά, τρελός είσαι ρε, δεν φτάνει για όλους».
Πελάτης: «…τι έχεις ρε μάγκα, δώσε γιατί έχω πάρτι απόψε στο κότερο».
Μόρτης: «ΟΚ, έλα εσύ με χαρτί και κάτι θα κάνω...σας αφήνω ποτέ εγώ ρε;».

Στην συνθηματική γλώσσα, το κοκορέτσι σήμαινε κοκαΐνη.Άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούσαν, ήταν:

 «Τσόκο»: Κατεργασμένο χασίς τύπου «σοκολάτα».
«Κρεμούλα»: Μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA.
«Malboro μαλακό»: Κοκαΐνη.
«Αλβανό»: Αν το ναρκωτικό που ήθελαν ήταν από την Αλβανία.
«Πατρίδα»: Αν το ναρκωτικό που ζητούσαν ήταν ελληνικό.
«Φου»: Οταν ο πελάτης δεν είχε ιδιαίτερη προτίμηση για την προέλευση του ναρκωτικού.
«Σκου»: Αν ο πελάτης ήθελες skunk.

«Λουλούδια», «Παπάδες», «20ευρη κάρτα», «CD», «Φούστα», «Μπλούζα»: Ήταν ακόμη μερικές κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν για ουσίες.

Ποιοι έχουν το Li Li Shu

Εκτός από τον μόρτη, ο οποίος την έκανε και τον ψάχνουν, ως συνιδιοκτήτες της κοσμικής επιχείρησης, εμφανίζονται οι:

Χριστίνα Παππά
 και ο γιος της Δημήτρης
Θέμης Γεωργαντάς
Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Όλοι τους, δηλώνουν άγνοια, για το τι συνέβαινε στο μαγαζί τους. 

Η Χριστίνα Παππά (φωτο), στην απολογία της στον ανακριτή, δήλωσε:

«Τον Σταύρο Περουκίδη τον γνώρισα ως πελάτη σε ένα εστιατόριο και μου φαινόταν πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος από τις παρέες που είχε. Ερχόταν ως πελάτης και μας πρότεινε μια συνεργασία στη Μύκονο αλλά δεν δεχτήκαμε. Το Li Li Shu αρχικά το είχαμε καλοκαιρινό μαγαζί και έπειτα κάναμε το χειμερινό το οποίο κόστισε αρκετά χρήματα. Όταν ψάχναμε για συνέταιρο τότε εμφανίστηκε ο Περουκίδης και πρότεινε να συνεργαστούμε. Στην αρχή, ήταν πολύ ευγενικός ερχόταν κάθε μέρα από το μαγαζί και φαινόταν πολύ συνεργάσιμος. Εγω δεν είχα ποτέ ουδεμία σχέση (σ.σ εννοεί ναρκωτικά), ούτε είχα αντιληφθεί το παραμικρό. Αν το ήξερα, θα έκλεινα το μαγαζί αμέσως…».

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στο ΑΤ Αμαρουσίου ο Θέμης Γεωργαντάς (φωτο), όσο αφορά στην εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα ναρκωτικών.
 «Ήμουν ετερρόρυθμο μέλος της επιχείρησης Lili Shou και δεν γνώριζα τίποτα για τις δραστηριότητες του βασικού επιχειρηματία», φέρεται να δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ας σημειωθεί, πως ένα μπέρδεμα, έγινε με το όνομα Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Με επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για άλλον συνονόματό του, και ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με το καρτέλ του Κολωνακίου.

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου. Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία.

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου