Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

OMNI 22 - ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Ζούμε τις έσχατες μέρες. Οι μαθητές μας, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνο Ζουράρι, πηγαίνουν ... στα μπορδέλα στην διάρκεια των σχολικών εκδρομών. Σατανόπληκτοι, βάζουν άγαλμα του εξαποδώ σε περίοπτη θέση στο Παλαιό Φάληρο. Ξύλο έπεσε στον καθαγιασμό των υδάτων στο Κιάτο. Τι άλλο πρέπει να δούμε, για να καταλάβουμε πως ο Αντίχριστος ήρθε;Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Αντίχριστος ήρθε, είναι ότι, κοντά στην Πανσέληνο, έκοψαν τον Λιάγκα, από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο! Ο Λιάγκας, χαμηλών τόνων, διακρινόταν για το ήθος και το καλό γούστο του (μην βαράτε ρε πλάκα κάνω)

ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΗΝΑ: Γυρίζουμε τις Πλάτες μας, στον Μέλλον, και πάμε στον Διονύση Τσακνή, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage στις 12 Ιαν 2018. Μαζί του η Δήμητρα Κελεκίδη. Φιλική συμμετοχή Κίτρινα Ποδήλατα. Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
12 ευρώ με ποτό στο bar
40 φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 φιάλη ποτό | 4 άτομα.
Λ.Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη. Τηλ 2109315600


Γιατί ο Ζουράρις, ως μαθητής έπαιρνε Διαγωγή Κοσμιοτάτη ενώ οι συμμαθητές του Κοσμία; 
Το αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν πήγαινε σε μπορδέλα!

Τώρα θέλει να αναστείλει –λέει- τις σχολικές εκδρομές, εκτός από λόγους χρηστοήθειας, και για οικονομικούς λόγους. Αλλά, αυτές τις πενταήμερες που περιμένουν οι μαθητές μας πως και πως, δεν τις πληρώνουν οι ίδιοι με εκδηλώσεις που κάνουν; Τι δουλειά έχει ο Ζουράρις, να κάνει κουμάντο στην τσέπη τους;Δεν κινδυνεύετε από τον Σατανά, και μπορείτε να πάτε άφοβα:
8+15 Iανουαρίου: Σωκράτης Μάλαμας
Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου
13 Iανουαρίου: Μίλτος Πασχαλίδης
Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου

Έβαλε ο διαβολάκος την ουρά του πάλι και βγήκε ροκενρολάς ο ... Πέτρος Κωστόπουλος! Εδώ, με ύφος James Dean, και σε ρόλο αφηγητή-DJ, φέρνει αναγούλα στην κατά τα άλλα καλή παράσταση Grease στο Θέατρο Passport.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι, την αξέχαστη εκείνη εποχή του ροκ εν ρολ, έπεφταν και γιαούρτια. Δυστυχώς, σήμερα, το ροκ εν ρολ, δεν υπάρχει.
20 Iανουαρίου: Υπόγεια Ρεύματα, Magic De Spell, Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης
Αθήνα @ Κύτταρο
20 +27 
Iανουαρίου: Φοίβος Δεληβοριάς, Μαρίνα Σάττι, Fones Αθήνα @ PassPort Κεραμεικός
25 
Iανουαρίου: Morphine Social Club, Six Steps Above The Earth
Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο
27 
Iανουαρίου: Adrenalin, Repentless, City Kids
Αθήνα @ RemedyΔεν σημαίνουν όλες οι λέξεις παντού το ίδιο. Υπάρχουν και λέξεις που χρειάζονται γεωγραφικό προσδιορισμό. Τι σας έρχεται στο νου, όταν ακούτε Δεκέμβρης; Χιόνια; Η εικόνα, είναι από το Σίδνεϊ, στην Αυστραλία. Θερμοκρασία σήμερα, 47+ βαθμοί Κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου