Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Fool in The Box -Τρίτος (πολύ καλός) δίσκος!

Η τρίτη δισκογραφική δουλειά του ελληνικού συγκροτήματος Fool in The Box, έχει ως εξώφυλλο, εξαιρετικό  έργο του αμερικανού γραφίστα, φωτογράφου και σκηνοθέτη  Matt Mahurin!
Κάνει μεγάλη εντύπωση, που ο διάσημος και πολυβραβευμένος αμερικανός καλλιτέχνης, έδωσε με ευχαρίστηση ένα έργο του, όταν επικοινώνησαν μαζί του και του το ζήτησαν τα παιδιά. Δείχνει αναμφίβολα πως είναι ταπεινός και επιβεβαιώνει ότι ο αληθινός καλλιτέχνης, είναι πρώτα άνθρωπος και μετά δημιουργός.


Οι Fool in The Box, δυνατό ροκ γκρουπ της αθηναϊκής σκηνής, σχηματίστηκαν το 2007, από τους Απόλλωνα Αβατάγγελο (φωνές-κιθάρες), Άγη Βουγά (μπάσο) και Γιώργο Ράδο (ντραμς). Οι ίδιοι, σε συνέντευξή τους, έχουν πει:


"Η δεκαετία των 90's και η όλη ιστορία με το grunge είναι σίγουρα μια βασική επιρροή και των τριών μας αφού ζήσαμε και μεγαλώσαμε σε αυτή κάνοντάς την ουσιαστικά βιωματική επιρροή! Μουσικά τώρα και οι τρεις ακούμε πολλά και διαφορετικά είδη, Rock, pop, jazz, funk..κ.α,  και σίγουρα όλα αυτά συνυπάρχουν στο στυλ παιξίματος μας.  Αν πάντως παρόλα αυτά θέλουμε με μπάντες να προσδιορίσουμε τις επιρροές μας θα αναφέραμε.. Pearl Jam, QOTSA, Mars Volta, Mad Season, Jeff Buckley"  


Music by Fool in The Box
Lyrics by Apollo Avataggelos
released March 16, 2018

Produced by Fool in The Box
Co-produced by Dimitris Karpouzas
Recorded & mixed by Dimitris Karpouzas at Lizard Sound Studio
Assistant sound engineer Giannis Gargalakos
Mastering by Stelios Efentakis at Ritual Studio
Photo by Vaso Michalopoulou

Album cover created by Matt Mahurin



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου