Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Τα 10 καλύτερα καλοκαιρινά φεστιβάλ στην Ευρώπη!


EXIT FESTIVAL 
12-15 Ιουλίου 2018
Νόβι Σαντ, Σερβία

Ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης (φωτο), άρχισε το 2000, ως μια από τις αγωνιστικές δράσεις των φοιτητών του Πανεπιστήμιου Νόβι Σαντ, κατά της τότε κυβέρνησης, και υπέρ της Ειρήνης, της Τέχνης και της Δημοκρατίας.





MATALA BEACH FESTIVAL
22-24 Ιουνίου 2018
Μάταλα, Κρήτη

Θεωρείται, από πολλούς, το καλύτερο φεστιβάλ που γίνεται επί ευρωπαϊκού εδάφους. Όχι γιατί έχει το καλύτερο line up. Αλλά, γιατί, τα Μάταλα, περιβάλλονται από την αύρα μιας εκπληκτικής ιστορίας.
Οι σπηλιές, που υπάρχουν εκεί, σκαμμένες την προϊστορική εποχή, στα βράχια της πανέμορφης κοιλάδας, έγιναν τα καταφύγια-σπίτια των χίπηδων, που εκδιώχτηκαν όμως, με στρατιωτικού τύπου επιχείρηση, την Άνοιξη του 1970, από την χούντα.





SECRET SOLSTICE
21-24 Ιουνίου 2018
Ρέικιαβικ, Ισλανδία

Τέσσερις μέρες στο Ρέικιαβικ, στην βορειότερη πρωτεύουσα του κόσμου, στην διάρκεια του Θερινού Ηλιοστάσιου, και κάτω από σουρεαλιστικό νυχτερινό ήλιο! Μουσική, χορός, και μοναδικά χάπενινγκ, στην μαγευτική φύση της Ισλανδίας.




EKODROM FESTIVAL
22-25 Ιουνίου 2018
Bukovica Utinjska, Κροατία


Νεοψυχεδελικό φεστιβάλ σε πανέμορφη περιοχή της Κροατίας. Τέσσερις μέρες, μουσική, χορός, διαλογισμός, δράσεις.





YPSIGROCK FESTIVAL
9-12 Αυγούστου 2018
Castelbuono, Ιταλία

Indie Rock φεστιβάλ στην καρδιά της Σικελίας. Διοργανώνεται στην πόλη  Castelbuono, φημισμένη για το κάστρο της, εξ ου και το όνομά της. Περιλαμβάνει δράσεις σε δασάκι της περιοχής. Μοναδική μουσική εμπειρία, αλλά και αποκάλυψη της άγνωστης σε πολλούς, κουλτούρας της Σικελίας.




SEASPLASH FESTIVAL
19-22 Ιουλίου 2018
Πούλα, Κροατία

Ενδιαφέρον μίγμα μουσικών ειδών, χοροί, και δράσεις συμπαθέστατων τύπων εκ των οποίων αρκετοί, άμα τους τη δώσει, κυκλοφορούν και γυμνοί. Νεο χίπικες καταστάσεις.




BARCELONA YOGA CONFERENCE
19-23 Ιουλίου 2018
Βαρκελώνη, Ισπανία

Φεστιβάλ ψυχεδελικής εμπειρίας με την ουσιαστική έννοια του όρου. Εξαίρετοι μουσικοί και δάσκαλοι γιόγκα, αποτελούν τους οδηγούς σε αυτό το ταξίδι. Καλή φάση.




CHÂTEAU PERCHÉ
10-12 Αυγούστου 2018
Château d’Avrilly, Γαλλία

Ambient, house music, jazz, rock, techno, painting, yoga, light shows, χορός και ακροβατικά – Το Château είναι ένα πολύηχο και πολύμορφο φεστιβάλ, που κάθε χρόνο διοργανώνεται σε ένα διαφορετικό μέρος, αλλά πάντα σε κάποιο από τα πανέμορφα κάστρα της Γαλλίας (φέτος στο Château d’Avrilly).





UDAYA LIVE
15-20 Αυγούστου 2018
Pravets Lake, Βουλγαρία

Μουσική, χορός, αυτογνωσία.
Στην μαγευτική περιοχή της Pravets Lake, της Βουλγαρίας (45 λεπτά από την Σόφια).
Ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ που συνδυάζουν  γιόγκα και μουσική.  





HIGHFIELD FESTIVAL
17-19 Αυγούστου 2018
Störmthaler See, Γερμανία

Το μεγαλύτερο και καλύτερο indie ροκ φεστιβάλ της Γερμανίας. Διοργανώνεται στην περιοχή της λίμνης  Störmthaler, κοντά στην Λειψία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου