Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Λεωνίδας Παφιλιάρης – Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ροκ τραγουδοποιού

Φωτο: Ο Λεωνίδας Παφιλιάρης

Ακούστε τα τραγούδια του και τον ίδιο να διηγείται την περιπετειώδη ζωή του, στον Πάνο Χρυσοστόμου, στην εξαιρετική εκπομπή, του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ, Ροκ Συναναστροφές






Λεωνίδας Παφιλιάρης.
Μουσικός στην μπάντα του Λήτη, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, εκ των δημιουργών των "Ριφιφί", με αρκετά δικά του άλμπουμ, πέρασε από την ροκ καταξίωση στις δεκαετίες του '80 και του '90, στις προσωπικές περιπέτειες αργότερα.
Διηγείται την δική του ροκ εκδοχή ζωής και μας μιλά για τα βιωματικά τραγούδια της πρόσφατης περιόδου του που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 2 Νοε 2018, στο πλαίσιο τους μεγάλου αφιερώματος "Έξι δεκαετίες ελληνικό ηλεκτρικό τραγούδι" το οποίο και συνεχίζεται κάθε Παρασκευή (ώρα 5 μ.μ), στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.



2 σχόλια:

  1. ολοι μετα την ασωτη ζωη βρηκαν τον θεο και τις εκκλησιες...μπουρδες..μονο καλο και δημιουργικη ζωη εχει να προσφερει το ροκ.οι θρησκειες ειναι η μεγαλυτερη πλανη και καταστροφη που γεννησε το ανθρωπινο ειδος.που να τα ακουγε αυτα ο παυλος..με τις πετρες θα τους κυνηγουσε.τι να κανεις..αλλους τους προλαβαινει η ζωη και λυγιζουν-''σπανε΄΄ με τα χρονια και αλλοι ειναι ροκ-βραχοι μεχρι το τελος.ΝΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ένας σπουδαίος τραγουδοποιός και τόσο εκφραστικός ερμηνευτής! Ιδιαίτερη περίπτωση πραγματικού καλλιτέχνη, που αξίζει περισσότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή