Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Rockamora - Να μη Διαβάζεις άλλο Freud

Πολύ καλή διασκευή παλαιότερου τραγουδιού τους! Η νέα αυτή μορφή του "Να μη Διαβάζεις άλλο Freud", καταγράφεται στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2018.

Οι Rockamora σχηματίστηκαν το 2010. Πήραν το όνομα τους από ένα χαρακτήρα του Pulp Fiction που δεν εμφανίζεται ποτέ στην ταινία. Το 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο «Η Εποχή Των Ραγισμένων Καρδιών». Ο δεύτερος τους δίσκος «Μικρά κι Ασήμαντα» χωρίστηκε σε τρία μέρη, το α΄ μέρος(2016), β΄ μέρος (2017) και το γ΄ μέρος που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.   Πριν λίγες μέρες, διασκεύασαν το "Να μη διαβάζεις άλλο Freud" που υπήρχε στο α' μέρος του "Μικρά κι ασήμαντα", δείχνοντας μας σε τι ήχο θα κινηθούν τόσο στο γ' μέρος του αναμενόμενου δίσκου τους, αλλά και στο live που ετοιμάζουν παρέα με τους Εν Ψυχώ στο Six Dogs την Παρασκευή 4-1-2019.


 Δε θα αφήσω ούτε μία τόση δα φωτογραφία να υπάρχει στους τοίχους, στα άλμπουμ και στα αρχεία, όλες θα τις σβήσω. Γιατί καμιά φορά κι εγώ ένα καράβι νοσταλγώ να φτάνει ως την Αμοργό. Μια μέρα θα μπω στο δωμάτιο σου, θα δω όπως κοιμάσαι το πρόσωπο σου, θα σου γράψω που θα 'μαι επάνω στο χάρτη κι όταν θα 'χω χαθεί θα 'χει μείνει η αγάπη. Να μη διαβάζεις άλλο Freud όλη αυτή η ψυχολογία κι οι θεωρίες του ασυνείδητου μας φέραν αλλεργία, μια χρόνια αλλεργία.

Ηχογράφηση στο στούντιο της Αλιπέδου τον Δεκέμβρη του 2018 Μουσική: Rockamora Στίχοι: Πέτρος Πατουχέας Πλήκτρα: Αβραάμ Ισαακίδης Βιολί, Φωνή: Στράτος Ισαακίδης Κιθάρα: Ρωμανός Φασούλης Τύμπανα: Κώστας Μπράμης Φωνή: Πέτρος Πατουχέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου