Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Billy Pod - Limit To Your Love feat. Katerine Duska (βίντεο)

Εξαιρετική διασκευή του τραγουδιού Limit To Your Love (της καναδής τραγουδοποιού Feist) από τους δικούς μας, Billy Pod (Βασίλης Ποδαράς) και Katerine Duska (Κατερίνα Ντούσκα). Το βίντεο του τραγουδιού γυρίστηκε στο Dudu Loft από τον Φώτη Φωτόπουλο και τον Δημήτρη Μαντζαφό. Μοντάζ: Φώτης Φωτόπουλος.  




Το digital single Limit To Your Love, κυκλοφορεί την Παρασκευή 25/1/2019, από την Puzzlemusik, και αποτελεί τον προπομπό του άλμπουμ του Billy Pod “Drums To Heal Society” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου σε cd και digital.  

Ο Billy Pod (Βασίλης Ποδαράς), είναι γνωστός από την πορεία του ως ντράμερ των Next Step και από τη συμμετοχή του σε μεγάλο αριθμό άλλων σχημάτων της ελληνικής σκηνής.  
Το “Drums To Heal Society” είναι το ντεμπούτο άλμπουμ του Billy Pod και εκτός από την Katerine Duska, συμμετέχουν σε αυτό, ως καλεσμένοι, οι Γιώργος Κοντραφούρης (πιάνο), Γιάννης Παπαδόπουλος (Next Step – πιάνο), Γιάννης Αναστασάκης (electronics) και Στέφανος Χυτήρης (ντραμς). Τον σταθερό πυρήνα του σχήματος του Billy Pod απαρτίζουν οι Μιχάλης Τσιφτσής (κιθάρα) και Κίμων Καρούτζος (κοντραμπάσο).

Το “Drums To Heal Society” θα παρουσιαστεί live στο σύνολο του στο Six Dogs την Δευτέρα 4/3. Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση βινυλίου του άλμπουμ, επίσης από την Puzzlemusik. Αναλυτικότερες πληροφορίες για την live αυτή παρουσίαση θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου