Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Least Concern και Blame Canada - εκρηκτικό live στο Bad Tooth

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019
Gig Starts: 21:30
Free Entry / Donation
BAD TOOTH
Subcultural Bar
Κακουργιοδικείου 6, Αθήνα



Least Concern

Οι Least Concern δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2015. Τον Μάιο του 2017 αναδείχθηκαν νικητές του 8th BANDS Festival στο GHOST HOUSE, κι ένα χρόνο αργότερα εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Ες Αύριον τα Σπουδαία» και στην εκπομπή “Volume Sessions” στην ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 αντίστοιχα. ‘Εχουν κυκλοφορήσει δύο single, το “Watch me” και το “De Sleep” (Demons), από το πρώτο τους album “Midnight Blue”, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μίξη-παραγωγή του Παύλου Συνοδινού. Στον δίσκο συμμετέχει ο Louis Mandylor, Ελληνοαυστραλός ηθοποιός του Χόλιγουντ, γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία “My Big Fat Greek Wedding”.
Οι Least Concern συνθέτουν μουσική βασισμένοι στη θεωρία του no-box, δημιουργώντας ένα κράμα ατμόσφαιρας και εκρηκτικότητας που καλύπτει την απόσταση από το ψυχεδελικό στο grunge τοπίο.




Blame Canada 

Οι Blame Canada είναι μια πενταμελής indie rock μπάντα από την Αθήνα. Μετά από πολλές απόπειρες σταθεροποίησαν τη σύνθεσή τους στα τέλη του 2014 και ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις συνδυάζοντας indie/post-punk/shoegaze και psych επιρροές. Στα τέλη του 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο City we love to Hate Ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία μαζί με συγκροτήματα όπως οι Vodka Juniors, Breath After Coma, Desperate Journalist (UK), Jane Doe, Wish Upon A Star, The Bonnie Nettles, Τhe Vagina Lips, Blame The Trees κ.ά. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό για την επερχόμενη κυκλοφορία τους με νέο frontman.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου