Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αμπατζόγλου : «Πιστεύω στην πρωτοπορία της Τέχνης» - Δηλώσεις του στο ARTΕΜΕΙΣ festival 2019 στο Μαρούσι (βίντεο)

Φωτο: Ο Θόδωρος Αμπατζόγλου και τα μέλη του ροκ συγκροτήματος The Rockin’ Dead (Άννα Οικονομοπούλου και Κώστας Στριφτός)

Εικαστικοί, τραγουδοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του υπ.Δημάρχου Αμαρουσίου, Θόδωρου Αμπατζόγλου, για την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής και την ίδρυση υπερκομματικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, στα Β Προάστια, με έδρα το Μαρούσι. 


Στο Φεστιβάλ που διοργάνωσαν στις 2 και 3 Μαΐου 2019, παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος έδωσε το περίγραμμα των πρωτοβουλιών, σε συνέντευξή του στον Μανώλη Νταλούκα. Ακούστε τις δηλώσεις και δείτε κλίμα από το φεστιβάλ, στο βίντεο που ακολουθεί...




Διαβάστε περισσότερα για το φεστιβάλ, στο ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο - κλικ ΕΔΩ

Στο Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ συμμετείχαν:

ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ:

Μικαέλα Δαρμάνη
Γιώργος Ρους
Dilemma
Πάνος Μπίρμπας
The Rockin’ Dead
Prins Obi 

Χριστίνα Κοζιράκη

ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ 


Σοφία Γκίκα, Παναγιώτα Λευκαδίτη, Καλλιρρόη Πανάγου, Αντώνης Kuzmychov,Γιώργος Τουρκοβασίλης, Έλενα Σταματογιάννη, Γεώργιος Σαββόπουλος, Δημήτρης Σοφικίτης, Ελεάννα Μαρτίνου, Έφη Μανιάτη, Μανώλης Νταλούκας.


Εκτός από έργα των άνω δημιουργών, παρουσιάστηκε σπάνιο υλικό με αναφορές στους Σίμο Τσαπνίδη, Γιάννη Τσαρούχη, Πάνο Κουτρουμπούση, Παύλο Σιδηρόπουλο, Γιόλα Αναγνωστοπούλου και Θόδωρο Αγγελόπουλο.
ΧΟΡΗΓΟΙ

ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ
Συνταγματάρχου Δαβάκη 24
Λυκόβρυση 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΦΙΚΙΤΗ
Ερμού 35
Μαρούσι 


ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ
Bakery Patisserie
Βασ. Όλγας 2 & στην αρχή της Ερμού
Μαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου