Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Αθηνά Κανελλοπούλου, Γιάννης Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Τομαράς, και Κώστας Αντωνιάδης σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020. Ώρα 3 με 5 μ.μ στο Δεύτερο ΕΡΤ 103.7. Καλεσμένοι στην εκπομπή ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ του Μανώλη Νταλούκα: 
●Αθηνά Κανελλοπούλου (visual artist),
●Γιάννης Παπαϊωάννου (Mechanimal/ ION)
●Παναγιώτης Τομαράς (Ηχοτοπία)
●Κώστας Αντωνιάδης (GAD.) 

Περισσότερα για τους καλλιτέχνες:


Ο Κώστας Αντωνιάδης (φωτο), 
είναι ο frontman της μπάντας GAD, και ο δημιουργός του "Waves", επιτυχίας που σάρωσε τα ραδιόφωνα. 
Θα μας μιλήσει για το προσωπικό του project Gadless, αλλά και για την νέα δουλειά των εξαιρετικών GAD.


Η Αθηνά Κανελλοπούλου (φωτο), δημιουργεί performances, εγκαταστάσεις, video art και media art. Εφαρμόζοντας μια ποιητική και συχνά μεταφορική γλώσσα, επιδιώκει να ενισχύσει τη συμμετοχική διαδικασία ενσωμάτωσης του θεατή δημιουργώντας συνθήκες ή περιβάλλοντα αλληγορικών χώρων.

Οι performances της, διερευνούν concepts που κυμαίνονται από την οικολογία και το αστικό τοπίο, ως τον άνθρωπο ως κοινωνικό μέρος, κατασκευαστή “εαυτού”, φόβου, σκέψεων και αλληλεπιδράσεων, καθώς και εννοιολογικά σύνολα όπως φεμινισμός, ανθρώπινα δικαιώματα και οριζόντια δημοκρατία. 


Ο Γιάννης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος και συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής. Πρωτοεμφανίστηκε το 1983 με τους Rehearsed Dreams από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες της τότε Darkwave ελληνικής μουσικής σκηνής. Σήμερα παρουσιάζει δουλειά υψηλής αισθητικής, και ως δημιουργός των Mechanimal και ως ION.




Ο Παναγιώτης Τομαράς είναι visual artist, ποιητής και συνθέτης πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής.

Γνωστός και ως μέλος του πολύ καλού σχήματος ΗΧΟΤΟΠΙΑ (στη φωτο το εξώφυλλο του τελευταίου τους δίσκου «Χωρίς Ταχύτητα»), που έχουν παρουσιάσει έργο που ανήκει στο σύγχρονο ρεύμα της spoken word.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου