Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Η Oceandvst σε Δημόσια Διαβούλευση με τον Μανώλη Νταλούκα

Το Σάββατο 14 Νοε 2020 η frontwoman των θεσσαλονικιών Oceandvst, Χρύσα Τσακίρη, σε τηλεφωνική σύνδεση θα μας μιλήσει για την πορεία και τα τραγούδια του εκρηκτικού συγκροτήματος. Δεύτερο πρόγραμμα, εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση με τον Μ.Νταλούκα, ώρα 21:00 -22:00.






Το ταξίδι των OCEANDVST (Oceandust) ξεκινάει στα μέσα του 2017 στη Θεσσαλονίκη. Η είσοδός τους στη σκηνή ήταν γρήγορη και με την κυκλοφορία του πρώτου τους ΕΡ με τίτλο “Escape Rovte”, δημιούργησαν αρκετούς θαυμαστές. Την κυκλοφορία του “Escape Rovte” συνόδευσαν τρία μουσικά videos τα οποία έγιναν απροσδόκητα δημοφιλή σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ το 2019 ακολούθησε το επόμενο single “Isn’t Love Supposed to Be a Good Thing?” το οποίο σηματοδότησε και το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου. 

Στα τέλη του 2019 η μπάντα προχώρησε με νέο line-up και πιο αποφασισμένη από ποτέ να κάνει τους στόχους και τα όνειρά της πραγματικότητα. 
Η νέα αυτή φάση ξεκίνησε με την κυκλοφορία του single “Nightmare (Halsey cover)”, το οποίο και κατάφερε να βρεθεί για τέσσερις συνεχόμενες βδομάδες στο Νο1 του !055 Rock. 

Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές του συγκροτήματος ήταν η συμμετοχή του σε διοργανώσεις όπως Shoolwave Festival, Street Mode Festival, Coca-Cola Stories with Solmeister και πολλά ακόμα!
Ο ήχος τους ποικίλει από rock, punk και alternative με επιρροές από συγκροτήματα όπως Tonight
Alive, My chemical Romance, Twenty One Pilots και Paramore


Μέλη-Members
Chrysa Demigod – Vocals
Jimmy Balas – Guitars
Evan Noct – Drums
(with sessions members for bass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου