Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ολίνα και Αμάρια σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στην εκπομπή ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ του Μανώλη Νταλούκα, καλεσμένες είναι η τραγουδίστρια, δημοσιογράφος και σκηνοθέτις Ολίνα και η frontwoman του συγκροτήματος Ānemi, Αμάρια Κατσανεβάκη. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7. Ώρα 9 με 10 το βράδυ.

 

Η Ολίνα (φωτο) είναι Αθηναία δημοσιογράφος και μουσικός γνωστή και ως η δημιουργός του Νouveaux Vieux στο Instagram όπου πουλά καλαίσθητα vintage κομμάτια. Σπούδασε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και αργότερα Δημοσιογραφία. Έχει πάρει μαθήματα πιάνου, φωνητικής και Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου.

Πριν λίγες μέρες ανέβηκε ένα αξιοσημείωτο τραγούδι της στο Youtube με τίτλο Πριόνι (Μουσική Γιώργος Βερναδάρκης. Στίχοι Ολίνα).
 

   

 

Η Αμάρια Κατσανεβάκη (φωτο) είναι η τραγουδίστρια των Ānemi, μία από τις καλύτερες αγγλόφωνες μπάντες της σύγχρονης μουσικής σκηνής στην Ελλάδα.


Τα τρία κύρια μέλη είναι:
Amaria - Φωνή/μουσική
Chop Juggler - Παραγωγή
JLogo - Κιθάρα

Οι Ānemi έχουν ήδη κυκλοφορήσει τραγούδια από το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο "Swim". Πρόσφατα παρουσίασαν το εξαιρετικό τραγούδι τους Chroma Uncovered.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου