Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Sworr. και Night in Athens σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένοι είναι οι Sworr. και η Night in Athens. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be there!

Οι Sworr. είναι τριμελές συγκρότημα electropop μουσικής. Σχηματίστηκαν το 2014 στην Πάτρα. Τέσσερα χρόνια μετά το ομότιτλο ντεμπούτο τους, επιστρέφουν με το “Honest” μια νέα, εξελιγμένη εκδοχή του μουσικού τους κόσμου. Οι ίδιοι έχουν πει «Μέσω της μουσικής μας θέλουμε να μεταφέρουμε όλα αυτά που δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λέξεις. Υπάρχουν συναισθήματα που με λόγια δεν θα μπορούσαμε να εκφράσουμε ποτέ, μόνο μέσω των τραγουδιών μας». Τα μέλη του γκρουπ είναι οι: Robin, Γιάννης και Θανάσης.





Night in Athens είναι το καλλιτεχνικό προσωνύμιο της τραγουδοποιού Τίνας Μπολέτη. Έμαθε πιάνο από μικρή ηλικία, σπούδασε Ψυχολογία και μετακόμισε στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό, και εκεί μένει τα τελευταία 16 χρόνια.
Τα τραγούδια της μπορούν να καταταχθούν στον χώρο της νέας darkwave σκηνής. Τελευταίο της πόνημα είναι το EP «Crime Seen» που κυκλοφόρησε φέτος την 1η Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου