Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Kit Kido και Μάριος Κατσάνος σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022
στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένοι είναι η Kit Kido και ο Μάριος Κατσάνος. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be there!

Kit Kido είναι το προσωπικό πρότζεκτ της εξαιρετικής μουσικού Κατερίνας Κοζαδίνου.
Η Κατερίνα με σπουδές Τζαζ στο Codarts (Rotterdam Conservatory) αρχικά, και αρκετές άλλες στη συνέχεια έφθασε να αναδειχθεί πρώτη και μοναδική Estill Master Trainer στην Ελλάδα. Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της Kit Kido, ως ανεξάρτητη παραγωγή.
Ένα τραγούδι από το άλμπουμ, το Stranger Danger, αντλεί έμπνευση από την ταινία American Psycho και το ομώνυμο βιβλίο του Μπρετ Ήστον Έλις.
Το video clip του Stranger Danger γυρίστηκε εξολοκλήρου με μια μικρή αναλογική κάμερα του 1972. “Η ιδέα ήταν απλή, να κινηματογραφήσω σε Super 8 ένα snuff film με κόκκο, καμένο σελιλόιντ και γεύση Kool-Aid, για έναν δαίμονα που χορεύει και τραγουδάει σε έναν στοιχειωμένο πύργο. Χωρίς επαναλήψεις ή ψηφιακές διορθώσεις, κρατώντας την απόλυτα αναλογική αίσθηση της μπομπίνας που κάποιος ξέθαψε σε κάποιο σκοτεινό ξεχασμένο υπόγειο.” αναφέρει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τζέτζας.


Ο Μάριος Κατσάνος
, είναι από τους πλέον δραστήριους ροκ τραγουδοποιούς στα Γιάννενα. Ξεκίνησε από τεσσάρων ετών στο Ωδείο Ιωαννίνων να μαθαίνει κλασικό πιάνο. Μετά την εφηβεία του, στην Αθήνα συμμετείχε ως πληκτράς σε διάφορες ροκ μπάντες ενώ άρχισε να γράφει και δικά του κομμάτια. Στα τέλη του 2015, σχημάτισε τους The Mystic Libraries και παρουσίασε τον πρώτο μεγάλο του δίσκο κινούμενος σε darkwave ατμόσφαιρα με αγγλικό στίχο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Πώς γελούν οι ποιητές” συνεργαζόμενος με τον Πέτρο Θεοτοκάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου