Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΤΕΚΑΣ: Είμαι ζωντανός και χαίρω άκρας υγείας ! (Η απίστευτη περίπτωση ενός ανθρώπου που κλήθηκε να αποδείξει ότι είναι ...ζωντανός!)


Γιάννης Μπελτέκας (Φωτο Μ.Νταλούκας, 1983)

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΛΤΕΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ...

Χαίρετε. 
Ζω και χαίρω άκρας υγείας.
Γιατί καλούμαι να αποδείξω το αυταπόδεικτο; Ποιοί και γιατί εκπόνησαν αυτή την αθλιότητα εις βάρος μου και γιατί τη συντηρούν ακόμα; Τα blogs είναι πηγές ενημέρωσης, όμως φαίνεται ότι κανείς δεν έκανε το πιο απλό: ένα search στο Google. Aν το είχαν κάνει θα είχαν δει αμέσως ότι όχι μόνο χαίρω άκρας υγείας αλλά θα έβρισκαν και μια πλειάδα τρόπων αν ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος που κάποιοι δεν το έκαναν αλλά προτίμησαν αβασάνιστα να «πεθάνουν» κάποιον.
Η απίστευτη αυτή λασπολογία προκάλεσε πολλά προβλήματα τόσο στους κοντινούς μου ανθρώπους όσο και στο επαγγελματικό μου περιβάλλον. Ευτυχώς, οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι με ξέρουν και με ζουν καθημερινά. ‘Όσοι διέδωσαν ή συντηρούν αυτή την ιστορία δεν ήταν ποτέ, ούτε είναι φίλοι μου.

Τέλος, ευχαριστώ και δημόσια τον Μανώλη που έκανε - αν μη τι άλλο – το αυτονόητο. Και όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μου μπορεί να χρησιμοποιήσει τα links που προανέφερε.

ΥΓ: Επειδή το όνομά μου συνδέεται συχνά με αυτό των Παρθενογένεσις σ’ αυτή την ιστορία, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρξε μουσική ή άλλη σχέση μεταξύ μας. Aπλώς ο Βασίλης Παλαιοκώστας έπαιξε keyboards σε μια πρώιμη σύνθεση των Trash to 1978 για κάποιο διάστημα και μετά αποχώρησε.

ΥΓ 2: Τα όσα αναφέρθηκαν σε σχέση με άλλα blogs ή τρίτα άτομα δεν τα γνωρίζω, δεν τα συνυπογράφω και ούτε με αφορούν.

Γιάννης Μπελτέκας


Και όμως, συνέβη και αυτό το εξωφρενικό: Κάποιοι αποφάσισαν πως ο Γιάννης Μπελτέκας είναι πεθαμένος. Για ποιο λόγο; Άγνωστο. Αεί γαρ ισχύει ο λόγος του Παύλου Σιδηρόπουλου "Στην Ελλάδα, ο χώρος του ροκ, δεν έχει μόνο τριαντάφυλλα, έχει και τσουκνίδες".
Ύστερα από τη δημόσια αυτή δήλωση του "πεθαμένου" Μπελτέκα, με την οποία γνωστοποιεί ότι είναι ζωντανός, θα πρέπει να γίνουν και κάποια πράγματα.
Πρώτα να αποσυρθεί από το youTube  το βίντεο που τον παρουσιάζει μακαρίτη.
Δεύτερον, όλα τα μπλογκ που τελείως ανεύθυνα το ανάρτησαν (όπως το ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ) να το κατεβάσουν αμέσως και να ζητήσουν συγγνώμη. Η συγγνώμη αυτή, θα ισοδυναμεί με αποκατάσταση της αλήθειας, αν  δημοσιευτεί σε μέρος εμφανές. Το οφείλουν σε έναν άνθρωπο που ταλαιπωρήθηκε από την δική τους βλακεία.

5 σχόλια:

  1. Γιάννη δεν είναι αυταπόδεικτο όταν έχεις εξαφανιστεί για 30 χρόνια ότι είσαι ζωντανός. Μη λες ..κιες. Ακούω τη μουσική σου και μου αρέσει τόσοοο πολύ. Αλλά, ε, άντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ Ο MANSON Ο ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΩΝ TRASH KAI O ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ LIVE ΣΤΟ YOU TUBE TOY 1979 ΑΠΟ ΤΟ "2001" ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ TOTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή