Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Εκνευρισμός Φώντα Τρούσα

Ο γνωστός Δελαπατρίδης, Φώντας Τρούσας, θυμήθηκε τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του ιστορικού τραγουδιού Rain and Tears των Aphrodites Child.
Στο σημείωμα μνήμης, όμως, που έχει αναρτήσει στο μπλογκ του, παραθέτει και  λινκ, που οδηγεί σε παλαιότερο άρθρο του, όπου ...καθυβρίζει τον Μανώλη Νταλούκα! Έτσι, «τιμά» το Rain and Tears, ο κωμικός: βρίζοντας, εκείνον που έγραψε την αλήθεια.

Τι έχει συμβεί ...Διάβασε τι έγραφε ο Τρούσας, και ποια ήταν η διόρθωση που του έκανε ο Νταλούκας:Ο Φώντας Τρούσας, ήταν από εκείνους που διέδιδαν πως οι Aphrodites Child ταξίδεψαν στο Παρίσι, τον Μάη του 1968.
Σε ένα άρθρο του, στην Lifo, για παράδειγμα (φωτο), έγραφε..

«Το συγκρότημα φθάνοντας στο Παρίσι τον Μάιο του ’68 (πιθανώς και δίχως να γνωρίζει το όνομά του), πέφτει συν τω χρόνω στα χέρια της παραγωγής ...»

Ο Μανώλης Νταλούκας, δημοσιεύοντας, σελίδα από το διαβατήριο του Ντέμη Ρούσσου (φωτο), αποκάλυψε, ότι το ταξίδι, δεν έγινε Μάη, αλλά Μάρτη του 1968.
Αυτό, φαίνεται πως στεναχώρησε πολύ τον Τρούσα, και άρχισε το υβρεολόγιο. Εκνευρίζεται πάντα, όταν γίνεται ρόμπα.  

Γιατί ήταν τόσο σημαντικό για τον Τρούσα, να μην απκαλυφθεί η αλήθεια; 

Είναι απλό. Και στο γεμάτο από λάθη βιβλίο του «Ραντεβού στο Κύτταρο», και στα διάφορα επιπόλαια άρθρα του, αναμασούσε τον μύθο, ότι οι Aphrodites Child, πήγαιναν για Λονδίνο αλλά «σκάλωσαν» στο Παρίσι, λόγω της ιστορικής εξέγερσης του Μάη του 68. Έτσι, η πληροφορία ότι το συγκρότημα βρισκόταν μήνες πριν τα γεγονότα του Μάη στο Παρίσι, τον έβγαζε ανιστόρητο.  

Όσον αφορά στο γιατί, απονεμήθηκε στον Τρούσα, ο τίτλος Δελαπατρίδης, δείτε ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Μην ασχολείστε με τις μπουρδολογίες του Τρούσα, είναι κρίμα για το μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα...ο μουσικοδημοσιογραφίσκος Τρούσας! Πού τον θυμηθήκατε; Ο άνθρωπος είναι άσχετος. Μέχρι και η LIFO κατάλαβε τι βλήμα είναι και σταμάτησε συνεργασία μαζί του. Διαβάστε και εδώ... http://hypnovatis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ηληκια εχει αυτος ο φ τρ..για την μαλλον τ ξερω οπως α το τσαγκαρου τι ηληια εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή