Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: The Mojo Caravans & The Absorbus Machine ft Echo Train – Ψυχεδελική εμπειρία στο Bad Tooth (5 Ιουλίου)

Στην ωραία αφίσα που φιλοτέχνησε ο Βill Hunchback (Βασίλης Καμπούρης), δάσκαλος του σιτάρ και σημαντική μορφή του νεοψυχεδελικού χώρου, ένα αερόστατο κατευθύνεται στο Bad Tooth, φέρνοντας τρία από τα καλύτερα σχήματα της νέας ψυχεδελικής σκηνής της Αθήνας. The Mojo Caravans, Echo Train  και The Absorbus Machine. Πέμπτη, 5 Ιουλίου, στο Bad Tooth (Κακουργιοδικείου 6, 10554 Αθήνα) στις 9.30 μ.μ.



Οι έλληνες νεοψυχεδελικοί, βρίσκονται σήμερα στην πρωτοπορία του αγώνα, για να φύγει το βαρύ νέφος του κιτς, που αμαυρώνει τον ουρανό στην Ελλάδα. 

Οι The Mojo Caravans είναι καινούργιοι. 
Σχηματίστηκαν το 2017, έχοντας κάτι από την τεράστια καλλιτεχνική και συνειδησιακή έκρηξη, που έγινε στην δεκαετία του 60. Έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής δύο singles. Το πρώτο, τον χειμώνα του 2017 με τίτλο My Hippie Girl...






Για τους Echo Train, και τον δημιουργικό του πυρήνα, Greggy K. και Ren (φωτο), τα έχουμε πει και παλαιότερα, είναι το βαρύ πυροβολικό της νεοψυχεδελικής σκηνής στην Ελλάδα. Τραγούδια τους, δημιούργησαν έμπνευση για να γραφτούν κάποια σημεία του βιβλίου Μάταλα (Η Ιστορία της Νεφεριάνας), αλλά και οι ίδιοι συμμετείχαν στο Πρότζεκτ Μάταλα, που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο ΣΧΟΛΕΙΟ (Δες ΕΔΩ ). 


Στο live της Πέμπτης, οι The Absorbus Machine και οι  Echo Train, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και εμφανίζονται σαν ένα σχήμα.  

Βill Hunchback – sitar, ostrich guitar & electronics
Fotis Megaloudis – percussion
Greggy K. – electric guitar
Ren – Vocals & theremin
Τheo Nt – bass guitar & vocals


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου