Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

The Zero Won, Denis & Eli και Γιώργος Περού σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, στην εκπομπή του Μανώλη Νταλούκα, Δημόσια Διαβούλευση, στο στούντιο θα είναι οι The Zero Won, Denis & Eli και Γιώργος Περού. Στο Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7, ώρα 3 με 5 το απόγευμα.

Περισσότερα για τους καλλιτέχνες


Φωτο: Η Πωλίνα Λεσνέσκαγια, τραγουδίστρια των The Zero Won 

Οι The Zero Won είναι μια νέα μπάντα με έδρα την Αθήνα. Μέλη τους είναι οι Ιάσων Ζιώγας, Βασίλης Καμπούρης, Θόδωρος Γεωργακόπουλος και Πωλίνα Λεσνέσκαγια. Οι ίδιοι ορίζουν τη μουσική τους ως Cosmic Disco. Έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές διασκευές γνωστών τραγουδιών αλλά και δικά τους κομμάτια.





Οι Denis Eli.           

O έλληνας Denis είναι συνθέτης-τραγουδιστής και πολυοργανίστας.

Η Eli είναι Γάλλο-Άγγλο-Ελληνίδα μουσικός και ηθοποιός. Το συγκρότημα σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2018 και έχει δώσει συναυλίες στο Παρίσι, Λιλ, Λονδίνο και την Αθήνα. Τα τραγούδια του συγκροτήματος έχουν ως κύριο θέμα την αγάπη σε όλες της τις μορφές καθώς και τις ανθρώπινες αξίες που δεν πρέπει να χαθούν.




Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) είναι τραγουδοποιός και συνθέτης με καταγωγή από την Τήνο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και δραστηριοποιείται στη μουσική παραγωγή και την ενορχήστρωση. 

Έχει γράψει και ενορχηστρώσει τη μουσική και τα τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσει.ς 
Έχει  συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής όπως ο Ζακ Στεφάνου, ο Μανώλης Φάμελλος και ο Λόλεκ. Από το 2010 έχει δημιουργήσει μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία την ΙnRealTime Records.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου