Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ειρήνη Σκυλακάκη, Ντίτα Δακορώνια και Mike Anson στην εκπομπή του Μανώλη Νταλούκα (Σάββατο 28 Νοε 2020)

Η Ειρήνη Σκυλακάκη (φωτο) θα παρουσιάσει τραγούδια από τον νέο της δίσκο Souvenir που μόλις κυκλοφόρησε. Αυτό το Σάββατο 28 Νοε στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μανώλη Νταλούκα. Δεύτερο ΕΡΤ 103.7 και ώρα 9 με 10 το βράδυ.

Οι άλλοι δύο τραγουδοποιοί...

Η Ντίτα Δακορώνια (φωτο), μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια διαμονής στο Μαντσεστερ, όπου πήγε για να εξελίξει την καριέρα της ως σεφ. Είχε πάντα όμως, μεγάλη αγάπη για τη μουσική και γρήγορα έγραψε και δικά της τραγούδια.

Ακούστε την στο Light The Way που αφιερώνει σε όλους όσους δίνουν μια μάχη, ενώ τους εύχεται τα αστέρια να φωτίσουν τον δρόμο τους προς τη νίκη. Ποια είναι αυτή η μάχη, ο καθένας μας το ερμηνεύει όπως θέλει. Όλοι δίνουμε τον προσωπικό ή συλλογικό μας αγώνα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.





O Mike Anson (φωτο) είναι από τη Θεσσαλονίκη και πειραματίζεται με fusion/ Alternative/Hip Hop μουσική με ελληνικό στίχο. Ξεκίνησε ως Drummer σε punk rock συγκροτημα. Σστην ηλικία των 12 ετών άρχισε να ενδιαφέρεται για την Μουσική Τεχνολογία, δημιουργώντας Ηip Ηop και Rn'B παραγωγές. Στη μουσική πορεία του στο hip hop, μετρά πολλά live acts σε μεγάλους χώρους στη Θεσσαλονίκη, είτε μόνος του είτε συμμετέχοντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής .

Με έντονο το στοιχείο της συναισθηματικής φόρτισης αλλά και έναν αφαιρετικά βιωματικό χαρακτήρα στους στίχους,  ο Mike δημιουργεί τραγούδια για ¨"Ολα αυτά που είναι μπροστά μας και δεν λέμε από φόβο" .Τον Σεπτέμβριο του 2020 ίδρυσε το music label με το όνομα Vinyl Records έτσι μαζί με άλλους ενδιαφέροντες μουσικούς ξεκινάει ένα καινούριο ταξίδι με προορισμό την άνθιση ενός νέου εναλλακτικού ήχου.

Ακούστε τον στο τραγούδι του "Όχι Χιονάτη"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου