Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Ιωάννα Καβρουλάκη και Demetria σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 12 Φεβρ 2022, στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένες είναι η τραγουδοποιός Demetria και η τραγουδίστρια Ιωάννα Καβρουλάκη. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be There!


Γεννημένη το 2000, η Demetria (φωτο) αποφοίτησε (2018) από το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και τώρα σπουδάζει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Χθες, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ Pillow Shifter. Το κάθε κομμάτι περιγράφει ένα όνειρο που έχει δει η Demetria.
Πιάνο, πλήκτρα, κιθάρες, μελόντικα και άλλα toy instruments, αντικείμενα που χρησιμοποιούνται ως αυτοσχέδια κρουστά, δημιουργούν ένα φωτεινό και ενίοτε σκοτεινό και απειλητικό περιβάλλον.


Η τραγουδίστρια και δασκάλα μοντέρνου τραγουδιού Ιωάννα Καβρουλάκη
(φωτο) γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, όπου και έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα ξεκινώντας από το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου. 
Την έχουν απασχολήσει αρκετά οι μουσικές του κόσμου και έχει πειραματιστεί με διάφορα ακούσματα και γλώσσες. Έχει δώσει με επιτυχία πολλές παραστάσεις, στην Κρήτη και στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου