Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Κρινιώ Νικολάου και Man Called Shadow σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένοι είναι : η τραγουδίστρια -τραγουδοποιός Κρινιώ Νικολάου και το νέο ροκ σχήμα Man Called Shadow. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be there!

Οι Man Called Shadow είναι μία ροκ κολλεκτίβα με έδρα την Κηφισιά. Το όνομά τους (Άνθρωπος Σκιά) δίνει τα εύσημα στον «Αφανή Ήρωα» ο οποίος κόντρα στην τάση της σημερινής εποχής, επιλέγει να μένει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντως, στον δημιουργικό πυρήνα του σχήματος, βρίσκεται και ο διάσημος Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος (γνωστός ως Alex Sid από τα τραγούδια και τις μουσικές της σειράς Άγριες Μέλισσες). Το πρώτο τους άλμπουμ, έχει τίτλο το όνομά τους, και alternative, neo-soul, blues έως και cinematic επιρροές.

Τα μέλη των Man Called Shadow είναι:
Δημήτρης Νάσσιος, μπάσο και παραγωγή
Λεωνίδας Τάσιος, κιθάρα και παραγωγή
Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος (Alex Sid), κιθάρα και φωνή
Στέφανος-Φίλιππος Διαμαντόπουλος, κιθάρα και φωνή
Mampre Kasardjan, κρουστά και ταμπουρίνι
Νίκος Μπαρτζώκας, κρουστά
Δημήτρης Γρηγοριάδης, τύμπανα



Η Κρινιώ Νικολάου
, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο σε μικρή ηλικία. Δισκογραφικά εμφανίστηκε με τον Κώστα Χατζή, στο δίσκο του «ROM Αγάπη μου», τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα μαζί του σε 7 τραγούδια. Ακολούθησαν συνεργασίες (περιοδείες και εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές) με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Δημήτρη Μητροπάνο τον Βαγγέλη Γερμανό και άλλους. Η Κρινιώ, έχει τη δύναμη να συνδυάζει το λαϊκό και το έντεχνο με ροκ στοιχεία. Αξιοσημείωτη είναι η ιδιαίτερη ερμηνεία της στο «Υπάρχω» (μεγάλη επιτυχία του Καζαντζίδη/
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος Στίχοι: Πυθαγόρας), από τον τελευταίο της δίσκο «Κοίτα με απλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου