Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ- CameL Club, 21 Δεκεμβρίου 1998.

Παύλος Σιδηρόπουλος (Φωτ Μ.Νταλούκας, 1987)



Εκείνη την Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου του 1998, μια μεγάλη γιορτή έγινε στο CameL Club, στη μνήμη του Παύλου. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 3000 άτομα, αν και το κλαμπ χωρούσε το πολύ, 1000.

Έπαιξαν συγκροτήματα που έγραψαν ιστορία και καλλιτέχνες σπουδαίοι:

Απροσάρμοστοι, Σπυριδούλα, Πουλικάκος, Πιλάλας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μάνος Ξυδούς, Τζίμης Τζιμόπουλος, Ηλίας Ασλάνογλου, Μαρία Αριστοπούλου, Άλκηστις Γαλανάκη, Δημήτρης Λεοντόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Βαγγέλης Νερατζάς. Ίσως να ξεχνάω άλλους.

Η Βραδιά ήταν καταπληκτική, και μπορείτε να πάρετε μια ικανοποιητική γεύση, από τα 9 τραγούδια που παραθέτω, ως απόσπασμα εκείνης της ωραίας συναυλίας.

2 σχόλια:

  1. δεν ανεβαινουν πολλα μηνυματα μου.δεν υπαρχει αντιλογος στις επιθεσεις του υπνοβατη.ας ειναι...΄΄ασυλο΄΄ στον υπνοβατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Σύμφωνα με τον Αλέκο Αράπη, τον μπασίστα των Απροσάρμοστων, την προηγούμενη νύχτα του θανάτου του, στις 5 Δεκεμβρίου του 1990, ο Σιδηρόπουλος έφτασε στο στούντιο αρκετά καθυστερημένος και σε αλλόφρονα κατάσταση τσακώθηκε με τους μουσικούς του. Υπάρχει και η μαρτυρία του φίλου του, παραγωγού Πάνου Ηλιόπουλου, κατά την οποία εκείνο το βράδυ ο Παύλος προσπαθούσε απεγνωσμένα να επικοινωνήσει μαζί του από τηλεφώνου. Για την ακρίβεια, ο τηλεφωνητής του Ηλιόπουλου κατέγραψε δεκαπέντε αναπάντητες κλήσεις και δεκαπέντε αντίστοιχα φωνητικά μηνύματα από τον Παύλο. Στις 6 Δεκεμβρίου του 1990, βρισκόμενος στο σπίτι μιας γνωστής του στο Νέο Κόσμο, έπεσε σε κώμα και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στον Ευαγγελισμό, χάνοντας τη μάχη με την ηρωίνη.''

    τι ειπε αραγε ο σιδηροπουλος στα φωνητικα μηνυματα στον επιστηθιο φιλο του πανο ηλιοπουλο με εκεινα τα απανωτα τηλεφωνηματα?να τον αποχαιρετισει μηπως? ενα τελευταιο αντιο πριν ΄΄την κανει΄΄?
    ισως ο μανωλης νταλουκας να εχει ακουσει ή να ξερει κατι.νομιζω ειναι εξισου σημαντικη πληροφορια λιγο πριν το τελος του..δε ξερω αν υπαρχει μαρτυρια του ηλιοπουλου και το τι ελεγαν τα συγκεκριμενα φωνητικα μηνυματα στο τηλεφωνητη του.
    αν ξερει κατι ο μανωλης νταλουκας ας μας διαφωτισει.νομιζω εχει εξαιρετικο ενδιαφερον για ενα ταλαντουχο ανθρωπο λιγο πριν το τελος του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή